Home > Corona Compensatie

Compensatie i.v.m. Corona virus

We zijn sinds 16 maart gesloten en het is een vreemde tijd. We missen het contact met jullie, de gesprekken, de geintjes en de gezelligheid. We hopen dat we dit snel weer kunnen opstarten. Wat ons ook onrustig maakt, is de onduidelijkheid wanneer dit weer kan. 20 mei is tot nu toe nog de datum.

Ik heb inmiddels een aantal vragen gehad over de incasso van de contributie en het opzeggen van het abonnement. Hoewel er voor ons nog veel onduidelijk is, wil ik jullie duidelijkheid geven.

Hoewel wij gesloten zijn, lopen de meeste kosten voor ons gewoon door. Met de steunmaatregelen van de regering wordt een groot deel van de loonkosten hoogstwaarschijnlijk vergoed. Maar dit is maar een deel van onze kosten.

Desondanks heb ik besloten alle abonnementen vanaf 1 april tijdelijk te bevriezen. Dat betekent, dat er voorlopig geen incasso komt van de contributie tot het moment dat we weer open mogen. De compensatie van de laatste 2 weken van maart zal bekend gemaakt worden als we weer open zijn.

 

Opzeggingen

Het opzeggen van het abonnement wordt opgeschort totdat we weer open gaan. Op dat moment kun je je abonnement opzeggen en gaat de opzegtermijn in. Je kunt dan tijdens de opzegtermijn gewoon nog gebruik maken van het sportcentrum. Ik hoop echter, dat je je opzegging wilt heroverwegen. Want als er 1 ding duidelijk is geworden, dan is dat het belang van een goede gezondheid.

Jaarabonnementen

Voor de jaarabonnementen die in 1 keer betaald zijn, wordt de einddatum verschoven met de periode van gedwongen sluiting.

3 maanden proefperiode

Ben je dit jaar lid geworden en kun je gebruik maken van de 3 maanden proefperiode, dan wordt deze verlengd met de periode van sluiting. Dat betekent, dat je gewoon 3 maanden kunt sporten om te bepalen of je daarna door wilt gaan.

Wat bieden we nog wel?

Je kunt gratis gebruik maken van de mogelijkheid om online trainingen te volgen. Een mooie kans om ook eens iets nieuws uit te proberen. Er staan veel verschillende trainingen online, zoals yoga, boksen, buikspieren, billen, duo workouts, trainingen voor kinderen en trainingen voor senioren. Er worden dagelijks nieuwe trainingen toegevoegd en je kunt ook 2x per dag een live training volgen. Dit allemaal via je telefoon, tablet, computer of TV. Zolang wij gesloten zijn, is deze service gratis voor jullie. Je gratis abonnement wordt automatisch beëindigd als we weer open mogen. Voor het aanmelden kun je kijken op de website van Aad van Loon Sport.

Tot slot

Ik wens je, mede namens alle medewerkers, veel wijsheid, gezondheid en sterkte in deze verwarrende periode. Ik hoop jullie allemaal snel weer te mogen ontvangen bij Fit in Ambacht.

Met gezonde groet,
Remon van Loon,
namens het Fit in Ambacht team

Voor wie is Fit in Ambacht?

Heb je weinig tijd of vind je sporten eigenlijk niet zo leuk? Of voel je je niet zo thuis in een gewone sportschool? Dan is de Milon cirkel een ideale oplossing. Met maar 35 minuten sporten versterk je je spieren en wordt je fitter. Dit draagt bij aan een gezonde leefstijl, een betere weerstand en een prettiger leven. Door de efficiënte werking van de toestellen merk je al snel resultaat.

De voordelen van Fit in Ambacht

De Milon cirkel, ons alternatief voor de sportschool in Hendrik-Ido-Ambacht, heeft vele voordelen:

  • Korte training, met 35 minuten ben je klaar.
  • Automatische instelling van de toestellen.
  • Nooit wachten op een toestel, iedereen wisselt volgens een vaste volgorde en tijd.
  • Kleinschalige omgeving, waardoor het niet voelt als een sportschool.
  • Helpt calorieën te verbranden.
  • Vermindert het stressniveau.
  • Betere conditie en kracht.

Je bent van harte welkom om een proefles Milon cirkel bij Fit in Ambacht te doen. Voor dagen en tijden: zie de openingstijden.

Meld je aan voor een gratis proeftraining bij Fit in Ambacht!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fit in Ambacht, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!