Home > Afvallen Hendrik-Ido-Ambacht

Fit in Ambacht, afvallen met maar 30 minuten sporten

In ons sportcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht kun je verantwoord afvallen op de Milon cirkel. Snel afvallen wil natuurlijk iedereen. Met de Milon cirkel ga je meer vet verbranden in een zeer persoonlijke training in een ongedwongen sfeer.

Als afvallen niet lukt, is dat voor velen een grote frustratie. Vaak willen we snel afvallen. Maar dat houdt je meestal niet vol. Wil je verantwoord afvallen, zoek dan een goede training waarbij je meer vet gaat verbranden. De Milon cirkel is een combinatie van kracht en conditietraining op volautomatische toestellen. Hierdoor train je altijd zeer efficiënt. Voel je je niet thuis in een traditionele sportschool, maar wil je wel verantwoord afvallen? Probeer dan de Milon cirkel bij Fit in Ambacht. Door de combinatie van kracht en conditie oefeningen ga je meer vet verbranden en kun je al afslanken met 1x per 5 dagen 30 minuten sporten.

Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht. Er is altijd iemand om je te helpen. Doordat de toestellen zich automatisch instellen naar je lichaam, doe je de oefeningen altijd op de meest effectieve manier.

Voor wie is Fit in Ambacht?

Afvallen is een combinatie van gezond eten en bewegen. Voor het bewegen heb je veel opties. Niet allemaal zijn even effectief om af te vallen. De combinatie van krachttraining en conditietraining zorgt voor een hogere verbranding, zowel tijdens als na de training.

Op de Milon cirkel heb je al een goede training in 30 minuten. De cardio training zorgt voor een hogere verbranding tijdens het sporten. De krachttraining zorgt ervoor dat de (vet)verbranding ook na de training nog doorgaat. En dat op toestellen die zich automatisch instellen naar jouw lichaam, zodat je de oefening altijd op de beste manier en met het juiste gewicht uitvoert. Door de automatische instelling is de training gemakkelijk en veel effectiever dan gewone fitness.

De voordelen van Fit in Ambacht

Fitness op de Milon cirkel in Hendrik-Ido-Ambacht heeft vele voordelen:

  • Korte training, met 30 minuten ben je klaar.
  • Automatische instelling van de toestellen.
  • Nooit wachten op een toestel, iedereen wisselt volgens een vaste volgorde en tijd.
  • Kleinschalige omgeving, waardoor het niet voelt als een sportschool.
  • Helpt calorieën te verbranden.
  • Vermindert het stressniveau.
  • Betere conditie en kracht.

Je bent van harte welkom om een proefles Milon cirkel bij Fit in Ambacht te doen. Voor dagen en tijden: zie de openingstijden.

Meld je aan voor een gratis proeftraining bij Fit in Ambacht!​

Wil je zelf een keer ervaren of Fit in Ambacht bij jou past? Claim dan nu jouw Gratis Proeftraining!
LET OP: elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.