Home > Sportschool Hendrik-Ido-Ambacht

Fit in Ambacht, fitter worden met 30 minuten sporten

In ons sportcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht bieden we met de Milon cirkel een zeer persoonlijke training in een ongedwongen sfeer.

Voel je je niet thuis in een traditionele sportschool, maar wil je wel fit worden of sterkere spieren? Probeer dan de Milon cirkel bij Fit in Ambacht. Door de combinatie van kracht en conditie oefeningen kun je al fitter worden met 1x per 5 dagen 30 minuten sporten. Door de kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht en voelt het niet als een sportschool. Er is altijd iemand om je te helpen. Doordat de toestellen zich automatisch instellen naar je lichaam, doe je de oefeningen altijd op de meest effectieve manier.

Voor wie is Fit in Ambacht?

Heb je weinig tijd of vind je sporten eigenlijk niet zo leuk? Of voel je je niet zo thuis in een gewone sportschool? Dan is de Milon cirkel een ideale oplossing. Met maar 35 minuten sporten versterk je je spieren en wordt je fitter. Dit draagt bij aan een gezonde leefstijl, een betere weerstand en een prettiger leven. Door de efficiënte werking van de toestellen merk je al snel resultaat.

De voordelen van Fit in Ambacht

De Milon cirkel, ons alternatief voor de sportschool in Hendrik-Ido-Ambacht, heeft vele voordelen:

  • Korte training, met 30 minuten ben je klaar.
  • Automatische instelling van de toestellen.
  • Nooit wachten op een toestel, iedereen wisselt volgens een vaste volgorde en tijd.
  • Kleinschalige omgeving, waardoor het niet voelt als een sportschool.
  • Helpt calorieën te verbranden.
  • Vermindert het stressniveau.
  • Betere conditie en kracht.

Je bent van harte welkom om een proefles Milon cirkel bij Fit in Ambacht te doen. Voor dagen en tijden: zie de openingstijden.

Meld je aan voor een gratis proeftraining bij Fit in Ambacht!

Wil je gebruik maken van een gratis proeftraining bij Fit in Ambacht, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!