Het team van Fit in Ambacht

Onze medewerkers

Ik ben Remon van Loon (rechtsboven naast het logo), eigenaar van Fit in Ambacht. Samen met 5 medewerkers zijn we 1 juli 2019 gestart met Fit in Ambacht. Ondanks dat Fit in Ambacht en de Milon cirkel nieuw zijn in Hendrik-Ido-Ambacht, hebben we al veel ervaring.

Ik ben sinds 1997 eigenaar van Aad van Loon Sport in Barendrecht. Dat is een fitnesscentrum met groepslessen, fitness en de Milon cirkel. Aad van Loon Sport is opgericht door mijn vader. Na zijn onverwachte overlijden in 1997 heb ik zijn werk overgenomen. Van oorsprong kom ik uit de IT en heb ik op kantoor gewerkt. Fitness deed ik in de zomermaanden, maar vond (en vind) ik eigenlijk saai.

In 2012 zijn we in Barendrecht gestart met de Milon cirkel. Vanaf dag 1 was dit een succes, omdat het voorziet in een behoefte van veel mensen: resultaat met een korte training van 35 minuten. Inmiddels train ik er zelf sinds begin 2013 op. Niet omdat ik het nou zo leuk vind, maar omdat ik merk dat ik er baat bij heb. En dan is 2x per week 35 minuten trainen te overzien. Ik weet dat er in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving behoefte is aan deze manier van sporten. We hebben in Barendrecht namelijk al meerdere leden die hiervandaan komen.

Nu zijn we met de Milon cirkel gestart in Hendrik-Ido-Ambacht. Onder de naam Fit in Ambacht bieden we veel begeleiding, veel aandacht in een gemoedelijke omgeving. We zijn geen sportschool. Je zult dus geen dumbbells, halters of kettlebells vinden.

De medewerkers die in Hendrik-Ido-Ambacht klaar staan om je te helpen, werken allemaal al langere tijd in Barendrecht. Ook zij hebben dus al ruime ervaring en willen graag met je aan de slag.

Ben je nieuwsgierig of wij je kunnen helpen je wens of doel te bereiken? Neem dan contact met ons op of kom langs tijdens onze openingstijden. Wij horen graag wat jij wilt bereiken en kunnen dan bekijken of we je daarmee kunnen helpen. Wij maken je graag Fit in Ambacht!

Past Fit in Ambacht ook bij jou?

Kom vrijblijvend kennismaken bij Fit in Ambacht en ontdek hoe doeltreffend en leuk sporten op de Milon Cirkel kan zijn!