TARIEVEN

Lid worden van Fit in Ambacht kan met verschillende abonnementen. Het verschil zit in de lengte van het abonnement.
Hoe langer je lid wordt, hoe lager de prijs. Ben je op zoek naar de goedkoopste sportschool, zoek dan gerust verder. Dat zijn wij niet. Ben je op zoek naar een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier om je gezondheid te verbeteren, fitter te worden en/of af te slanken, dan kunnen we je helpen. 

Bij Fit in Ambacht train je op volautomatische toestellen onder persoonlijke begeleiding, waardoor je met 2x per week 35 minuten al resultaat kunt behalen. Daarnaast kunnen we je helpen om klachten te verminderen met onze speciale Five toestellen. Je kunt iedere training starten en eindigen met een korte massage van je bindweefsel op onze Fascia roller.

Abonnementen

Het verschil in de abonnementen heeft te maken met de minimale lengte van het lidmaatschap. Het kortste abonnement is voor 1 maand.  Het langste is voor 18 maanden. Ook hebben we een jaarabonnement dat je in 1 keer kunt betalen. Dan krijg je korting. De mogelijkheden zijn:

  • 1 maand voor 99,- per maand
  • 3 maanden voor 82,50 per maand
  • 6 maanden voor 72,50 per maand
  • 12 maanden voor 62,50 per maand
  • 12 maanden voor 675,- per jaar bij betaling in 1 keer (75,- korting i.v.m. maandbetaling)
  • 18 maanden voor 57,50 per maand

De naam van het abonnement geeft aan wat de minimale duur is van het lidmaatschap. Na die eerste termijn is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Tijdelijke actie

Bij alle abonnementen is het nu mogelijk om na 3 maanden te stoppen als het niet bevalt. Hierdoor kun je uitgebreid ervaren hoe het sporten bij Fit in Ambacht is en wat voor resultaat het heeft. Vind je het toch niks, dan stopt je abonnement na 3 maanden, heb je 3 maanden betaald en zit je nergens aan vast.  Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere acties.

Dus wil je starten met een fitter, gezonder en daardoor gelukkiger leven? Vraag dan nu een gratis proefles aan.