FITTEST

.

Fit in Ambacht heeft met de Milon cirkel en de persoonlijke aandacht die je krijgt een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ben je bereid om te investeren in je gezondheid? Wil je met 2 x per week 35 minuten je doel kunnen bereiken zonder te wachten op een vrij toestel, zonder moeilijke oefeningen, zonder alle toestellen zelf te hoeven instellen en met aandacht voor jou tijdens elke training, dan ben je bij ons op je plaats.

Wil je goed kunnen beoordelen wat de waarde is, kom dan langs voor meer informatie. Of, nog beter, vraag een gratis proeftraining aan en kijk of het bevalt. Doe de lidmaatschapstest en ontdek het zelf. Wil je weten of Fit in Ambacht bij jou past? Vul de vragenlijst hieronder en en we nemen snel contact met je op!

Milon Cirkel

Bij Fit in Ambacht bieden we met de Milon cirkel fitness op een zeer efficiënte manier. Met een workout van 35 minuten op de Milon cirkel verbeter je je conditie en maak je je spieren sterker. Je sport met persoonlijke begeleiding in een ongedwongen sfeer.

Afvallen

Als afvallen niet lukt, is dat voor velen een grote frustratie. Vaak willen we snel afvallen. Maar dat houdt je meestal niet vol. Wil je verantwoord afvallen, zoek dan een goede training waarbij je meer vet gaat verbranden. 

Circuit Training

Met de combinatie van cardio fitness en krachttraining kun je je conditie verbeteren en buikvet verliezen. De cardio training is 4 x 4 minuten. De krachttraining bestaat uit 6 oefeningen die je 2 x 1 minuut doet . De hele circuit training duurt maar 35 minuten.

Past Fit in Ambacht ook bij jou?

Kom vrijblijvend kennismaken bij Fit in Ambacht en ontdek hoe doeltreffend en leuk sporten op de Milon Cirkel kan zijn!